hair colour

Hi mga mamsh sino naka experience dito magpa hair color? nakakaworry lang din kaso pero approve naman sa OB ko Henna Herbal daw pwede.. kayo ba na try nyo magpa hair color?

1 Reply

Henna is a natural dye. No need to worry if you're not allergic to Henna. I've been coloring my hair even when I wasn't pregnant, there's totally no reason for you to stop dyeing your hair when you've been doing it already before. I always do my research and it is perfectly safe to dye your hair. https://www.babycenter.com/404_is-it-safe-to-dye-my-hair-during-pregnancy_3273.bc

5y ago

Thank you so much Mamsh.. Amir's Henna Hair Colour ang ginamit ko sobra akong nag worry salamat sa reply mo God Bless you 😊