Ibu pakai yang mana satu ya?

Mesti ada di antara kita yang perlahan-lahan berubah lepas berkahwin, mengandung dan bila dah ada anak kan😆 Jom kongsikan jenis kasut yang anda pakai dari zaman sebelum berkahwin sampai sekarang ni yang mana satu🤭 Min sebelum kahwin pakai A, selepas berkahwin pakai B, sekarang pakai jenis D. Mommies yang lain pakai yang mana satu tu👀

Ibu pakai yang mana satu ya?
517 Balas

1-b,c 2-c 3-c 🥲🥲 sebab sy tinggi pelik pkai high heel ..orng kata mcm galah

Sya lebih suka pkai selipar dri sblm kahwin smpai dah kahwin ..selesa 😁

tak mengandung pon guna C. selesa sangat. senang nak bergerak. 😁

Sebelum d Selepas d Sekarang d Dulu sampai sekarang, sama je 🤭😂

sebelum kahwin B lepas khwin B sekarang B masih pakai yg sama..🥰

Sebelom & selepas kahwin A, sekarang A pkai lagi, C & D😉😉

Dri sebelum selepas dan skrg Sama je smua pkai Ikut mood 🤭

masih pakai kesemunya even nak nak masuk anak ke 4🤭🤭🤭

sblm khawin --- A dgn d selepas khawin --- d sekarang --- d

Sebelum.. A , C , D Selepas.. A,C,D Sekarang.. A, C, D 😁