34 weeks.. sakit celah peha... #first baby

Mengikut pengalaman mummy2... adakah ini salah 1 tanda bsalin awal?

1 Balas

๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ถ ๐˜ด๐˜ฃ๐˜ฃ ๐˜ฃ๐˜ฃ๐˜บ ๐˜ฅ๐˜ฉ ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ฌ๐˜ฏ..๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข2 ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฑ,๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ข๐˜ณ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ฉ, ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฏ,๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ..๐˜ด๐˜บ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ต 30๐˜ธ ๐˜ฅ๐˜ฉ ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฌ๐˜ช๐˜ต ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ2 ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ช๐˜ญ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ณ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ฉ 35๐˜ธ..

3y ago

ooo kdg2 sakit sgt2.. kdg2 steady lagi... hehe mudah2an urusan kita dpermudahkan... tq respon..