37week 2day

mengeras tu salah satu tanda nak bersalin ka ? mostly , bby suka mengeras n xdak rsa sakit pon . tanda² nak bersalain pon xdak . perlu atau x sy refer kepada nurse / hospital ? #bbyfirst

1 Balas

Yes, but u are having braxton hicks (practice contraction). Klu contraction betul2 dia akn mkin lama mkin kerap dan mkin sakit.

4y ago

Yg tu mcm sya ckp braxton hicks. Sya share knowledge klu contraction yg btul2 tu mcmna 👆