Bengkak kaki

Memang tanda2 nk bersalin kena kaki bengkak ke? Saya 36w tapi kaki x bengkak pon.. Cuma sekarang ni dok rasa bby sgt aktif dan sakit bawah perut n ari2.. Scan bby dh masuk laluan.. Doktor kata x lama dah.. Tp dok tgk kaki ibu2 lain yg nk bersalin masing2 kaki bengkak.. Tanya je kot ada mcm saya kaki x pernah bengkak masa pregnant.. #firstsurvivebaby

2 Balas

bagus kaki x bengkak. kaki bengkak ni kalau jalan sakit tau. sye pon kaki tgn x bengkak.