22minggu

Memang tak rasa sangat ke baby bergerak ? Sebab kadang2 perasan mcm xbergerak langsung.. Ke baby masih kecil ?

2 Balas

sy 23weeks mcm tu baru rasa sis .. mgkin sbb 1st baby kot .. tu pun x konsisten rasanya ..

5y ago

Haah.. First baby.. Kdg2 rasa dy mcm aktif.. Kdg2 mcm xgerak lgsg.. Tu risau jgk..

Myb belum sepenuhnya aktif. Sy start 25w ni bru aktif sgt. Sblm ni berkala dia gerak.

5y ago

Hujung mnggu ni baru nak g jumpa doktor.. Harap2 takde pape la.. 😃😃