Anak buat perangai

Hi memang perkembangan bdk bdk mcm ni ke? Anak sy 1thn 6bln. Dia main pape kalau dia tak boleh buat ke mengamuk, bebal teruk. Sy kadang rasa stress jgk. Dia menangis mcm org sakit😭🤦🏽‍♀️. #ingintahu

1 Balas

Anak sy skrg 1 tahun 3 bulan. Kuat meradang kuat merajuk. Tp x smp menangis. Klu merajuk lari smp ke hujung bilik. Meradang dia pukul, tarik2 jari. Tp sy rs normal. Its part of their growth. Dh pndai tunjuk emotion. Mcm kita dewasa. Bila marah ada telan. Ada sembur bagi penampar 😁

3y ago

Maybe kot, dia kalau kadang kadang mcm tu tkpe. Ni setiap hari mcm tu jenuh juga😂.