Keguguran kali ke2

Memang perit memang sakit 😢 Hanya Allah sahaja yang tahu perasaanku ini. Sayang mommy Allah panggil balik untuk kembali ke syurga. Mommy redah sayang pergilah dan tunggu mommy kat syurga sayang 😢 Mommy sayang kamu ❤️ #6week1day #1stimemom

Keguguran kali ke2
1 Balas

Salam takziah sis.. Faham sgt perasaan sis.. Sbb sy pn pernah alami.. Jage diri elok2 sis.. Brpantang elok2.. InsyaAllah ada rezeki lain nnti.. Same2 kita doa agar kita yg ttc ni dikurniakan rezeki zuriat x lama lagi.. InsyaAllah.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin..