Trimester ketiga senang tercirit

Memang kelakar bukan? Tapi ntah kenapa lah..masuk 36weeks and above ni senang sangat tercirit. Kekadang rasa macam kentut..alih2 tercirit.. Nak kata makan pedas sangat tak juga. Tapi bila jadi macam ni, stress sangat..rasa selekeh pon ada.. Nak keluar tu semua kena bawak spare..seluar, baju, panties..katalah tetibe tercirit..memang buat apa pon lepaskan je dulu lari ke toilet ?

1 Balas

Haha kepala baby tekan rektum la tu. Takpe nnt lepas bersalin ok la. Smoga dipermudahkan