Memyusu badan

Memang kalau menyusu badan ni cepat ngantuk ya dan mula umur baby berapa ya menyusu baring.

11 Balas

masa ank kecik lgi sy menyusu duduk je sis. memang akn penat sikit so bleh minta husband urut². nanti baby dh besar sikit bleh laa nk baring pun sbb dia dh pandai menyusu. tapi kalau sis pandai okey je mana² pun ikut selesaan sis.

7mo ago

A'ah memang gigih sis menyusu posisi duduk. Tp penat dia lain betul. Beza masa 20an, skrg dah 30 an. Smlm try pandai baby latch, sy try n error. Kalau letih amat saya baring, kalau larat saya duduk., 😊