Awal preggy banyak angin

Memang camtu ke mommies? Anginnya Ya Rabbi....tak henti2. Tekak rasa pedas dah nk jd dragon rasanya bila sedawa. Lepas makan ke...sebelum makan ke...mmg dragonlah. Kentut susah. Duduk baring semua serba tak kena. Mujur tak muntah. Nk minum halia nnt kesian baby dlm tu panas2. Ape lg boleh buat ye...#firstbaby #bantusharing #pernahkeguguran

1 Balas

Cuba mkn chewing gum. Doublemint.

4y ago

Klu sy tak. Lagi lah sendawa. Pudina kan bolwh legakan angin dlm perut.