tertekan dan ditekan

mcmna nak control rsa sakit hati,rsa benci,rsa marah.. sya dah kira mkn hati dah.. kadang rsa putus asa skrng sya dah 7 bln.. selalu mkn hati.. bnyk sngt org bagi tekanan,smpai kadang tak terasa terlelap dlm tanggis.. sbb tak tahan sngt nak marah ja???

3 Balas

klu sbolh2 sis ksh control skit kmrahan tu pda orng lain..sbab tu pmbwhan bby

5y ago

tu mungkin..sebab sya di lema marah mak sya,,sebab sya rasa mak sya mcm syg abg sya ja.

Samalah..sy xcntrl.. kdg ngis ja yg blh cntrl

Cari someone yg sis percaya. Luahkan.. 😊💟

5y ago

ok sis tq nasihat nya