Reaksi suami anda

Mcmane riaksi suami anda ketika anda sakit? Suami sy cakap sy terlampau melayan alahan dan hanya tidak mempedulikan sy.

36 Balas

suami sy pula lain. sy stakat berhingus je, tapi suami sy panik, siap pegang kepala sy balik2, takut sy demam. siang mlm pegang kepala sy. taip kali tnya kalau sakit ke tak. 😅😅😅

alhamdulillah suami phm sbb dia pn prnh kna muntah2 pning pale hmpir 2 mggu..klau dia tgk sy skit ataupn muntah dia sruh baring tdo..xpn prgi klinik jer...isau katanya

suami sy risau sangat..suruh rehat je.semua keje dia tolong buatkan..alahan teruk sgt.air kosong pun tak boleh masuk.muntah2.nasib baik dia faham

alhamdulillah..suami sanggup ambil cuti tanpa gaji demi jaga sy.. mmg alah teruk smpai lembik, dia la yg urus semua trmasuk mndikan sy. Alhamdulillah³

Husband org yg paling ambil berat n risau..boleh katakan smua bnda dia buat termasuk sediakan mknan n susu time sy tak larat... Alhamdulillah

Suami yg paling gelisah. Kadang2 saya ternangis. Dia cepat cepat peluk. Bila dah reda semua, dia akan cakap “jgn sakit lagi yaa” 🥰

alhamdulillah.. suami banyak mmbantu selama preggy ni.. Sakit pinggang pun dia tlg sapukan minyak panas dan usap2 pelahan2

Sy alhamdulillah..suami sgt memahami..time mabuk2 truk..dia byk mmbntu..kdg2 smpi sy rimas..stiap masa tnya ok ke x 😅

Suami sy ok..smpi x bg kluar blik..suh rest..hari2 urut kaki..dia fhm sbb mula lekat dia y dmm n mabuk dulu🤣🤣🤣

ada masa dia ckp sy pikir nk muntah. tu yg muntah je keje. tp benda nk keluar Mana bole tahan.