28w2d fumer baby kecil

Mcm title die..perlu ke saya risau femur baby sya kecil di awal minggu 3rd trimester? Saya xde mkn supplement lain hanya zat besi yg doc bagi sahaja.. Ade yg berpengalaman mcm saya? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #1stimemom

1 Balas

rasa xperlu risau sis kalau doc xcakap ap sebabnya biasanya bby akan cepat besar.

3y ago

welcome awak..Aah yelaa tapi kalau awal lagi consider okay macam sayalah masa 28w doc cakap baby kecik sikit dalam 1.2kg cek 33w haritu dah doc cakap baby besar pulak 2.4kg 🤣.