Confius & tak berharap

Mcm ni mengandung ke? Mcm tak percaya tp tak nak berharap sbb mase bulan 2 2020, pernah check upt double line tapi mase 7week bleeding & doctor ckp false pregnancy. Bile dpt double line mcm ni, dah rase tak berharap. Tapi dah delay period, patot period 27/12/20 #First_time_mom #first_trimester #advicepls #mommybuntu

Confius & tak berharap
26 Balas

Congratulations mommy. InshaAllah stay positive mommy🤗 Jgn lasak2 jgn angkt berat2 dulu & jgnn stress.. Always senyum. Doa byk2 ye InshaAllah yakin allah angkt doa mommy ada zuriat thun ni InshaAllah. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Insyallah. Aamiin. Tq atas nasihat 😘😘🥰

Macam positive tu, mommy dah check di klinik? Semoga dipermudahkan urusan ye dan moga betul2 rezeki hamil kali ni. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Belum check sbb tkot nak bharap mcm dlu. Insyallah. Aamiin. Terima kasih 😊😊

Congrats sis!! Since sebelum ni sis pernah bleeding so this time around sis jgn buat kerja berat, jgn jln byk...

3y ago

Alhamdulillah. Insyallah. Moga ade rezeki sye kali ini, insyallah. Aamiin. Terima kasih 😊😊

jgn lasak2 sis...nak2 pnh kguguran tkut kje berat2 rahim xkuat...moga dipermudahkan

3y ago

Insyallah. Terima kasih doakan utk sye 😊😊

insyaallah positif tu sis .. nmpk terang .. teruskn mkn folic acid ..

3y ago

Insyallah. Moga ada rezeki kali ini. Aamiin. Terima kasih 😊😊

Positif tu line terang. Semoga sis dan baby selamat sampai bersalin.

3y ago

Insyallah. Aamiin. Terima ksih doakan utk sye. 😊😊😘

tahniah sis.. moga yang baik2 untuk sis dan kandungan.. 🥰🥰

3y ago

Alhamdulillah. Insyallah. Terima kasih atas doanya. 😊😊😘

cubalah g scan dkt klinik..kalau nmpk kantung tenang sikit nnt

3y ago

Sebab saya pun check masa 6 minggu doc terus beri jawapan sama ada preggy atau tidak. Good luck ya! Saya pergi klinik anda wangsa melawati

Cek ke klinik lebih baik... Tapi tu mmg tunjuk positive...

3y ago

Insyallah. Tggu 8minggu 😊😊

Check di klinik pula sis utk kepastian #TAPactiveusers

3y ago

Ok sis. Moga positive Aamiin