Ruam bayi di muka

Mcm mne nk hilangkn ruam bayi di muka??, On off..bile basuh muka dgn air..ruam jadi clear..pns sket ada semula..sapu calamine lotion dkt muka bayi boleh ke??

3 Balas

ruam baby blh try apply losyen treatment snowhite..ank sdre pkai dri bby smpai umo 3thun ok..kwan2 pn rmai y bgthu ok...try la

Sapu pelembap je sis. Sy dpt pelembap dr klinik. Sapu tu je kt baby. Dh xberani nk sapu apa2 krim selain klinik dh

4y ago

Try magic jelly baby lovera puan .inshaAllah membantu ..hari ni sapu i shaAllah esok hilang dah..

Sy sapu krim alovera je..hri ni sapu esk hlg...