Buka buku klinik

Mcm mna cara buka buku klinik dan apa yang perlu d bawa sebagai bukti pregnant kalau checkup dkat klinik swasta drg x bagi surat utk pegi klinik

2 Balas

Saya baru buka buku pink di KK Seri Kembangan minggu lepas. Sejak COVID-19 ni, banyak prosedur dah berubah. 1. Kena booking tarikh di website qmed.asia/(nama KK) 2. Datang appointment 30 minit awal 3. Suami tak boleh teman masuk (jadi suami tak buat HIV test pun, isteri je yg buat) Masa saya datang tu, nurse/doktor tak minta salinan IC apa-apa. Tapi saya sediakan juga just in case. -salinan IC -salinan sijil nikah

salinan ic suami isteri, salinan sijil nikah, gmbr passport suami isteri..smua 2keping..klu tmpt saya suami dtg skli test hiv..