Masalah ibu

Mcm mana ye ibu nak hilangkan kencing kotor.. tips ke 😌 dtg kk asyik kena mrh .#ingintahu

32 Balas

kerap minum air masak. elakkan minuman manis. kerap kencing. minum air barli kosong, kalau tak boleh telan boleh laa tambah kurma ke. pastuu jangan tahan kencing. masa nak kencing untuk check tu memula kene basuh bersih bersih bahagian bawah tu, pastu kencing sikit baru tadah bekas dan kencing banyak mana yg diperlukan.