Minum Air gula Muntah

Mcm mana xnk bg muntah bila minum air gula?? Saya minum xsampai 10 minit keluar balik semua😰 risau nk repeat lg minggu depan,takut muntah lg..Ade tips x???#bantusharing #1stimemom

1 Balas

Sy minum air gula tadi. mmg mindset xnk muntah walaupun alahan teruk jugak. Sy Ada loya² tp sy tahan xbg muntah. Sy byk zikir dgr lagu selama nk tunggu 2 jam amek drh semula

3y ago

saya risau repeat sekali lg takut muntah jugak..saya tengok mcm2 tips dh cara minum air gula xnk bg muntah..tp xmampu nk tahan...huhu,rasa sedih sbb xleh tahan muntah tu... mmg down sangat bila tengok org lain boleh tahan😢