Macam mana?

Mcm mana nk buat kalau kita sebagai isteri mmg xpandai nk tegur apa benda yg kita x suka suami buat.. mcm sy , sy lebih pendamkan saja.. memang sangat berat mulut saya nk luahkan.. mungkin sbb ego.. nk bagitahu dalam wasep pun malas . Tp dalam fikiran selalu fikirkan semua bnda yg kta x suka tu.. kalau korang, buat mcm mana? #pleasehelp

3 Balas

klau sy... sy bebel je... lantak lh dia nk dgar ke tak... janji hati x pendam apa ii, klau pendam nnti makan diri sndiri balik ... bahaya dan x elok utk kesihatan, ok lah bebel kt pasangan.. berdua je tahu, jgn cerita kt org luar hal rmh tangga

2y ago

Sama dgn sy..bebel kn jela..dh puas bebel nnt kita senyap..pastu baik sendiri..hahaha..nasib baik husband sy jenis, kalau sy bebel dia diam je…pastu dh abis bebel sy tnye “paham tak”…hahaha…