Trimester kedua

Mcm mana nak hilangkan keputihan dan kencing kotor? Saya dah buntu dah. Ada ckp kena minum air kosong banyak, ada yg suruh jgn makan makanan berminyak, ada yg suruh kurangkan makanan/minuman manis. Taktau nak buat mcm mana semua dah ikut tapi still ada keputihan. Bulan ni dah 3 kali ulang pi kk sebab kencing kotor. Tolong saya 😭#bantusharing #ingintahu #advicepls

1 Balas

Ye saya pun kene macam tu jugak, Cuba minum air barli, air kundur. Memang masalah ini akan ada sampai baby lahir 😭