Kandungan 39weeks kena buasir :( Nak tanya ibu2 semua pernah tak kena buasir masa kandungan 39 weeks

Mcm mana nak buat ya? Risau sebab due tak lama je lagi. Boleh ke bersalin normal kalau ada buasir? Risau...

1 Balas

sy dri sebelum mengandung dah ada buasir(bukan tahap yang teruk, just buasir keluar kalau makan pedas😅) ,alhamdulillah selamat melahirkan secara normal., lagipun sepanjang pregnant nurse kk mmg xde pantau apa2 pon pasal buasir.😌

2y ago

Thankyou sis. lega dengar boleh normal 😌 tulaa sy punya pun tak teruk just dia terkeluar je tapi takde rasa sakit ke apa