HILANG SELERA MAKAN

i dh masuk 37weeks tapi selera makan lebur. mcm mana nak buat eh hilang selera makan smpai makan pun muntah. risau dekat kandungan, yelaa dia perlukan makanan tapi asyik muntah smpai taktahu nak buat apa dah. tak larat sgt2 ")#firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

sy takboleh makan dr kandungan 7mggu hgga 24mggu. buat nestum sachet cair. tu je yg makan dn tk muntah.

2y ago

mybe kan? sbb stengah orang hujung2 kehamilan lagi kuat n berselera makan so takut jugak effect bby sbb dia perlukan makanan jugak kan 🥲 takpun dia dah nak kuar 😍 positif jelaa 🥹