buah zuriat

MCM mana cara makan buah zuriat?? Ada tak yg pengalaman????

1 Balas

Pengalaman sy minum buah zuriat, seeloknya suami yg belahkan buahnya. Then, rebus kan isi sekali dengan kulit. Air dlm 3 cawan. Tunggu smpai warna air bertukar mcm warna teh, minum suam2.. Letak dalam 1 cawan..Sebelum minum, selawat, and niat pd allah dgn sungguh2 yg kita nak kan zuriat.. Separuh kita minum, separuh suami minum..suami pon buat yg same.. And, suami minum kt bekas mulut kita.. In shaa allah, doa and tawakal.. Pengalaman sy, dengan izin Allah, sebulan lepas tu, sy pregnant..

4y ago

Alhamdulillah .. terima kasih sudi share pengalaman... Amin semoga rezeki sy lepas nii