Buah Zuriat..

Salam. Hi mommies semua.. Nak tanya, ada x pengalaman minum buah zuriat atau jus buah zuriat sebagai ikhtiar hamil? After kehilangan, nak usaha lagi untuk hamil.. Nak hilangkan rasa lara tu.. Thanks mommies..

11 Balas

Saya n suami mnm buah zuriat slama sbln.. alhamdulliah,Saya pregnant sis..tp sya mkn folic acid juga sblm 3 bln sebelum nmm buah zuriat..

4y ago

Alhamdulillah

Sy jg tengah try sis,, sy amalkan jg folic acid. Semoga kita d karuniakan rezeki zuriat dlm perut amin..

Cuba mkn jamu tun Teja elok buat kesuburan. My friend said hari2 husband dia mahu. Skrg dh 5 anaknya

4y ago

Sy try jus zuriat dhlu sis. Tkt nk cmpur2 mnm.. Hehe... Tq utk suggestion ye.. InshaAllah akn cuba nanti

wslam. saya amalkan laki bni minum buah zuriat,opk dan folid asid. alhamdulillah.. yg penting doa

4y ago

insyaallah.. doa mesti ada rezeki nanti. aamiin

Saya pernah cuba rebus buah zuriat, tapi ikhtiar pregnant blum berjaya pda masa tu.

Pernah try tapi x de rezeki..x salah sis memcuba dengan izinnye ada rezeki nnti

Sy minum jus buah zuriat dlm 3 bulan jugak. Alhamdulillah lekat. Ttc 10bulan

4y ago

Amin. Moga dipermudahkan

Semoga ada rezeki utk sis.. Aamiin.

Jangan lupa folic asid sis☺️

4y ago

Ye sis.. Tanpa culas juga.. Tq mommie..🥰

Semoga ada rezeki