HAI SEMUA..

Mau tanya,ada kah ibu2 dalam ni,pernah memgalami sakit perut macam nak bersalin pada usia kandungan 35week 5day.. Sebab dah mulah risau ni sakit dari semalam tak henti2..selang 20minit-25minit sakit perut yg sy rasakan sekarang ni.. Tolong bagi penjelasan siapa yg pernah..

2 Balas

Sy x pernah alami..semua ank2 sy lahir 39w ++ setakat ni..tp ramai je yg bersalin awal..perlu bezakan atra contraction betul ngan contraction palsu

lau mmg sakit kerap, elok g cek kt hsptal sbb x smua org sme tanda bersalin tu..