Sendawa tanpa henti

Mau meluah...29w, sendawa tanpa henti berjam jam, sendawa kuat macam katak. Sendawa hanya berenti bila tidur. Bangun saja sendawa kuat terus menerus tanpa henti sampai aku dah jadi separuh gila. Nafas pakai mulut, muntah teruk.dah admit 4 hari n dah keluar ni makin teruk sendawa. Makan dah pantang habis habisan. Down, rasa macam mau menjerit sana sini. #firstmom

1 Balas

sy camtu la..nk g mne2 pn susah sikit..nk sembang2 ngn org pn..sedawe x benti..kdg xleh wt pe..kite jge mkn pn..angin dlm usus terkumpul tu jd kuar kan sedawe bile angin naik..usus jd slow Mase peknen.tp klau x sedawa perut jd kembung..sebu..kentut pn jarang 😁