Apakah jenis material alat makan bayi yang menjadi pilihan anda?

Voice your Opinion
Kaca
Plastik
Silikon
Stainless steel
Kayu dan bambu
Lain-lain (sila nyatakan)

580 respon

39 Balas

✅ DONE ✅ Sepastinya Silicon menjadi keutamaan dalam pemilihan set mainan atau makanan anak saya👍

Done!!silikon menjadi pilihan sebab lebih praktikal n tahan lasak then lebih selamat utk anak guna

doneee.. semestinye silicon kerana lembut dan thn pns.. dan selamat un tuk kegunaan anak..

done! semestinya silicon sebab selamat untuk baby, malah lembut bila digunakan

Done.. semestinya Silikon pilihan ibu-ibu kerana selamat dan tahan lasak.

Done.silicon,plastik,kayu....semua saya guna.🥰

Done 😸 good silicon grade is safe for babies

Done🥰lebih selamat untuk bayi

silikon atau plastik

Done💕💕💕