memilih makanan

masuk trimester kedua kurang selera makan dan memilih makanan. ada yg sama situasi tak dgn sy? #firstbaby

5 Balas

ye sama sy. makan sgt sgt la memilih. tekaknya nak makan benda merapu je. lepastu makan sikit da tak selera. susah nak dapat makanan yg btoi2 selera.

same laa... xrasa lapar..dan tak lalu sgt nak makan.. alahan da lepas da..tp skg..nak makn tu tak selera lgsung.. 😕 kalo mkn pOn..sikit sgt ...

Sy terlalu kuat makan 😭 baru 14 hari dah naik 2kg hmmmm risau pulak kena minum air gula nnt 😥

4y ago

Betul sis 😂 baru sejam makan pastu lapar balik mcm x makan sehari 🤣

samalah dgn sy...sb tpksa ja mkn...klu xmkn pun, sy xrsa lapar..1st baby jgk

sy pernh