Hari2 nak minum air sejuk

Masuk trimester 3 ni susah betul nak kawal asyik nak minum ais batu je,air yg sejukk² .. ada ke mommies² macam ni jugak .. lepas bersalin ada efek apa2 tak Mintak pendapat ? #anakfirst #ingintahu

19 Balas

Wallahualam, saya pun macam sis juga. then mertua cakap jangan minum berais or makan ais selalu nanti effect baby lelah bila lahir.

2y ago

sama mertua dan suami tak kasi minum ais. tapi sorok² laa sy minum. sejak trim3 ni la btul² tak boleh nak kawal ..