8 HARI BERPANTANG

masuk harini dah 8 hari berpantang. Berat pulak turun dgn mendadak dari 84kg skrg dah 74kg. Nak buat mcm mana baby lagi bf lepastu anak 1t 9b pun bf sekali. Kata bapaknya takdan sebulan rasanya ni lepas ni mak kurus mcm papan.

1 Balas

as long as within ideal weight, tak ada masalah boleh usaha maintain. makan minum kena cukup. hebat sis boleh tandem feed, sama macam kak ipar saya. kita bf sorang pun lapar manjang 😅 terus kuat sis 💪🏻

3mo ago

nasib walaupun bf utk 2 org perut xde lapar sgt just rasa sedang² je tapi berat mendadak pulak turun.. hihihi