Ini spoting@haid?? Last piriod 20/1/2023 Ikotkn dah lewat 3hari tak Mai (piriod)

Masuk Hari Ni hari ke_3(lewat piriod).tetapi Baru kejap tadi perut rasa cram..rasa lendir PEGI kencing kluar macm dlm gambar(warna darah coklat2 gelap berlendir..)Saya xsempat beli alat test kehamilan(X pasti hamil @tidak) Mintak pendapat awak2 y pernah sma gmbar macm saya

Ini spoting@haid??
Last piriod 20/1/2023
Ikotkn dah lewat 3hari tak Mai (piriod)
1 Balas

period. spotting hanya spotted je dkt panties or pantyliner. xde keluar darah mcm ni.

1y ago

terima Kasih sudi jwp...MMG pantau jaa aliran darah Ni ...ingt dh stop ,betul dri awalan lendir sekarang dh start Banyak ..mmm bukan RESKI Lagi .waima dh IkOT ikhitar bersma masa subur.memula dh happy sbb piriod xdtg tepat masa n dh lewat..Belum ADA reski sya..insyllah xkan putus asa..utuk next masa subur AbiS piriod Bulan ini..Doakn Saya Moga diberi kepercayaan dikurnuikn zuriat