Risau

Masuk hari kedua dh bleeding tpi xbnyak... Td dh jmpa dr, dr suruh monitor dlu mcm mne sebab semalam dh buat papsmear amik sample sebab sy ade lendir mcm coklat. Lps tu doc bg tahu ade blood clot sikit tp xbnyk. Lps mkn zincofer tu terus jd mcm nie. Harap2 okey la semua.. Trpksa tukar obimin.. Okey sikit xde rasa loya2 lps mkn..

2 Balas

Boleh buat pap smear ke kalau pregnant sis? Sy nak buat juga tapi takut pregnant ni bahaya

Boleh sis, sebb dr nak tgokn amik sample jer..