Masuk 7 bulan lebih, Berat makin menurun. Normal kah?

Masuk 7 bulan lebih, berat makin menurun. Normal kah? Masa trimester ke-2 berat naik dengan jayanya. Tapi masuk trimester-3 berat macam makin menurun.

7 Balas

Sy dh 30w..Doc sruh sy diet sbb berat badan tiap buln naik 3kg .. hrap buln depan dpat trun skit.. sbb sy nafsu mkn xbole kawal laa

1y ago

Sama la mcm saya 30w skrg 😂 2 bulan kebelakangan ni naik sebulan 3kg. Sudahnya kena repeat minum air gula & monitor bp kt rumah HAHAHAHA . Result air gula yg pertama tak sangkut, ingtkan dh boleh hooray hooray. Sekali nahhhh kena repeat minum secepat mungkin