Pregnancy 😭

Masuk 6weeks3days makin tiada selera nak mkn. Mula-mula nak mkn buah-buahan jer, skrg tak nak dah. Rasa mual loya smua tu, mcm nak nngis pulak, tdk sanggup dah rasa smua ni 😭😭 #pregnancy #firstbaby #advicepls

1 Balas

sabar mommy sabar.. dugaan ibu mengandung memang macam ii.. skrg saya pun dah masuk 37weeks.. sakit punggung sampai ke ujung kaki belah kanan tak ilang ii dari awal 36weeks.. kadang smpai ngalir air mata haha tapi demi baby kita kene kuat tauu.. selamat menjadi ibuuu