kandungan masuk 30w

masuk 30w baby kuat gerak bawah perut. buat saya rasa x selesa 😫 mksud nya baby masih sonsang lah kan?

6 Balas

Dh scan ke doc kta songsang ke,klau doc tk kata ap mksd ye tk lh,mcm sy dh 32 kepla bby dh msuk dlm jln dia,dia mmng akn aktif sngt,sy pun mcm sia rsa tk selsa mula2 pun fkir knpe di dkt ats ke,tpi bila scan doc dh kta dia tk dduk jln jln dia jdi yg gerk2 kuat2 tu kaki n tggan dia,kdang bby suka pusing2 tu yg buat kita rsa tk selsa,