Salam semua, saya nak tanya ibu2 berpantang czer brp hri? Hrini saya hri ke 47 dah.

Masih takot nk mkn, sbb 2mggu lpas keluar air bisa..skrng dh xde dah..ad kemungkinan bekas czer problem lg ke? tq tau..

1 Balas

kalau apa yg dimakan tu tinggi khasiat, bykkan minum air, inshaAllah cepat lah baik tu. saya 2 minggu je luka czer elok. takde pantang pape, makan je apa yg elok. byk makan buah dan sayur. takde makan manis, processed food, fast food ke apa.