Hai, nak tanya luka czer saya 2kali berlubangdah tertutup elok dah 2mggu lepas. Hrini salah satu

Tmpat tu ad lubang balik sebesar jarum,xsakit cuma takot dia xtertutup.hrini hri ke 60dah#pleasehelp #firstmom

2 Balas

Lap guna alcohol swap tgu kering then sapu cream. Hosp avisena tmpt sy bsalin bg cream yg ni. Sy pny pon ade lubang haritu sbb ade tmbuh bula roma dkt tmpt gam tu 😅😅

5mo ago

tq sis🤗

Lasak ke??Selalu nye kalau kecil & xbdarah dctor akn bg krim je..bwk g klinik la sis..