Pengalaman seluk korg ?

Masih kt hospital 😌 masih 3cm . Masa doctor seluk rasa nk sepak je rasa 😂 dh cuba amik nafas pun masih xdpt nk relaxkn body

2 Balas

sama la kita. masa smpi hospital dh 4cm. dr 12pm smpi 3pm tu berapa kali kena seluk xsure. doctor siap tlg bg pecah air ketuban sbb doctor kata baru lapisan pertama pecah. then siap decide nk operate. sendiri sign borang operate tengah2 sakit contraction tu😅. baby lahir normal dlm bilik operate

2y ago

itu la. nervous sgt dh ni. ni pon masih berkerja awak. aamiin aamiin aamiin. awak kalau boleh berjalan awak banyakkan berjalan, lepas tu buat senaman utk cptkn bukaan tau

Sy 3 cm dah bawa masuk labour room. Dipecahkan air ketuban. Di beri drip utk sakit supaya baby cpt keluar..sy kena induce tp tak rasa sakit.. Drip tu yg sakit.. Selamat dah bersalin 4/12