Hai.ibu2.sy bleeding harini, terus pegi OnG. Dr kata kantung ada lg. Dr scan dengan mulut itik.

Masih ada sinar lg tak dengan kandungan sy? Dr bagi masa 2 minggu untuk scan balik. Kandungan sy 7 week. Tadi scan kantung still ada lg.. Sy mohon untuk ibu2 doakan untuk sy spya baby sy sihat dab stop bleeding. Tq. #firstbaby

4 Balas

Sama mcm sy jumaat & sabtu lepas bleeding teruk smpai keluar gumpal darh beku tapi doc ckp kantung & pintu rahim masih tertutup 3hb nie pergi scan blk hope bby sy baik2😢

Moga baby sis membesar dgn sihat, sis pergi klinik swasta pakar o&g, sy spotting sikit saja sy pegi ke klinik ni and dktor bgi sy ubat kuatkan rahim duphaston and also kena cucuk

1y ago

Biasa jika kita peegi klinik o&g swasta. Bape ye bajet hrga semua tu?

semoga semuanya baik2 saja. doctor ada bg ubat kuat rahim x? bedrest awak. bangun hanya utk mkn, mndi dn buang air

1y ago

allah. slm takziah sis. inn shaa allah, awak kuat💪. semoga segalanya dipermudahkan❤️. semoga allah gnti yg lebih baik buat sis&suami.

Doa baik2 ya sis..semoga segalanya dipermudahkan..