Nasfu bersama

Mase awal kehamilan , tak rasa langsung nak bersama. Tapi dah nk masuk 11w ni asyik nak bersama je. Takpe ke ? Membahayakan kandungan tak ?

7 Balas

hahaha sya ingt sya je mcm tu🤣🤣 btul wak sya pun nak 12w da ni eyyy kadang2 grm juga ngn pmbawkaan ni nafsu kemain asal sejuk je nak asal pagi je nak🤣🤣🤣 btw klau bole kwal tggu baby nak masuk 5 moon bole tu bole jgn lasak2

bole je cuma jangan ganas2 je.. cuma elakkan bersama jika ade spotting apa2 ye.. sama saya 10w..kita tak pelik hormon kita bertukar ni.. cuma suami yg jd pelik 🤣

still first trim or tak da ea?, kalau first trim lagi better elakkan dulu, sbb kandungan baru nak kuat tapi kalau nak juga, jgn ganas n kalai ada darah ,kena stop.

8mo ago

Dah 11w

Mcm sy jgk tp masuk2 ni sama mcm minggu kandungan awk asyik nak je hhaha sy ingt sy sorang je pelik 🤣

8mo ago

Ya sis. Sy pening dgn diri saya . Dulu nk bersama pun malas. Ni stiap malam kalau boleh nak hahahahahahaha sy ni risau kat baby dlm perut tp nafsu tu masya Allah 😂

rupanya ada juga yg macam saya. haha buat je tapi slow2 jangan terlajak ganas. 🤭

Saya 8w da eksiden 😅 nafsu betul , suami takut kita paksa 😂

hahaha itu normal. xpa slow2 jgn rushing 🤣