Salam.. ada ke yang mengalami gatal2 kulit semasa hamil? Asyik nak garu je 😔

Masalah kegatalan kulit semasa hamil

23 Balas

Ingat saya sorang jee prangai pelikkk 😭 tak berani nak pakai krim apa2 takut tak safe. Tgok kaki husband putih bersih, smpai kat saya mcm kena ciken pokk 😢

saya ad. tpi tula parut gatal² tu tak ilang. malu la suami tgok paha , bdn , lengan bertompok . xthu nak pakai apa ilang kan

Saya Start anak kedua ni gatal ii kalau tngh malam tk tau la kenapa masa anak pertama ok je alahan semua mmg tkde langsung

saya pun.. ekzema dkt jari.. tambah pula gatal² dekat tempat operation czer anak prtama dan kedua tu... perut lg gatal2

ya Allah samaaaa😭😭 saya pun gatal 1badan.. tambah pula tang perut, uiii gatal sgt. asyik nak menggaruu ja..

sama gatal2. lagi2 selalu dkt kawasan kaki... betis2 tu semua. ada 2minggu lebih dah skrg sy dah 29weeks +.

ada sis..my 2nd pregnancy ni.. habis 1 badan rasa gatal..sa sapu lotion je takut sapu minyak

Gatal sangat2. Lagi2 bila asyik berpeluh. Sampai berparut2 kaki ni. Perut pun sama gatal😂

ada sis..sy kaki2 abis beparut..buah dada garu smpai luka abis,ambil ubat pon tak hilang

saya pon sma...gatal pulak tmpat xley garu...aduhai..celah paha...syahdu tol rasa....