9 week scan

masa sy scan 5week, tak nampak apa2 termasuk kantung. scan 7 week nampak kantung shja yg ada. doktor suspek kandungan tak jadi (blighted ovum) repeat scan 9 week alhamdulillah dah nampak janin & degupan jantung. jadi yg sama situasi ngn sy, jgn risau klau awl2 nampak kantung je. insyallah positifkn diri, baby sorok je tu #firstbaby

12 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Doakan sy juga ye sis.. Lama dah menanti.. 😊