9 week scan

masa sy scan 5week, tak nampak apa2 termasuk kantung. scan 7 week nampak kantung shja yg ada. doktor suspek kandungan tak jadi (blighted ovum) repeat scan 9 week alhamdulillah dah nampak janin & degupan jantung. jadi yg sama situasi ngn sy, jgn risau klau awl2 nampak kantung je. insyallah positifkn diri, baby sorok je tu #firstbaby

12 Balas

sy sama situasi mcm awak masa week7, tp sy ada spotting sikit. nak tanya, masa week9 tu perut awak dah start membesar ea?

3y ago

perut sy lambt nmpk babybump sb sy berisi. hehehe