Cadangan nama

Hi, masa scan doktor kata perempuan. Tapi risau masa keluar nanti tiba² laki 😂 Nama perempuan dah cari. Nur Aesya Humaira Boleh suggestkan nama untuk baby lelaki tak ? Incase la tiba² laki 😂 Muhammad A_____ H_______ . Kalau boleh A tu nak dua suku kata je . H tu nak 3 suku kata macam nama perempuan yang saya dah cari. Thank you 💓#firstmom

24 Balas

boleh google nama baby indah dlm islam. dekat fb pon kalau awak type keluar sekali dgn mksod. dekat tiktok pon ada. teknologi dh canggih awak.☺️