Minum Soya

Masa mengandung saya sgt suka minum soya Homesoy. Tapi kawan cakap jangan minum soya nanti kalau bersalin atau operation czer masa doktor nak jahit nanti dagingnya lembut dan berkecai2 masa jahit macam jahit tauhu mudah hancur. Betol kah begitu ye?

2 Balas

haha tipu la tuuuuu. sye bersalin czer, minum soya selalu sgt. sehari 1 kotak besar tu. elok je doctor jahit, xde la berkecai2 ke ape ke 😂

Saya rasa ikut kulit masing2 kot awk.. sbb ada juga kawan sy yg kulit dia lembut mcmtu..