16 weeks Pregnancy

Masa kandungan 16 weeks mmg perut tk brapa nmpak ye? Check up hari tu nurse ckp perut saya tebal. Tapi kekadang ade rasa prgrakan halus dalam perut. Tak tahu la baby yg bergerak atau sbb angin 😄 #1stimemom #pleasehelp

1 Balas

Usually first preggy mmg xnmpk sgt ikut bdn gak.kalau kurus mmg cpt nmpak bump. kalau yg berisi mmg nmpak buncit tp sendiri dpt rsa perut keras bhgian bwh pusat..bg sy tajam2 rsa kiri kdg kanan perut bwh pusat. kra pgerakan halus baby la tu..baby dh besar nnt br dpt rsa kuat pgerakan