Saya tahu Awal hamil tapi tak ada mual, loya, muntah

Masa dulu saya pernah gugur hamil miscarriage ( 6minggu - 10minggu ada morning sickness) .. 18-21/9 saya cek upt positive tapi masih samar.. 22 /9 saya beli dip n tell 2 garis naik pekat... Doc cakap ada kantung kecil tak nampak baby.. Agi cek 2 minggu scan.. Sekrang saya kandungan 7 minggu tidak ada morning sickness.. Normal ke #ingintahu

8 Balas

sy preggy x ada alahan, semua boleh makan, cuma x selera makan nasi je awal² tu, bau pelik² pun x ada.. morning sickness pun dapat lambat masa 10 week sampai 16 weeks

Normal je.. sy sebelum2 ni pregnant xpernah alah smpai melahirkan.. tp thun ni, prgnant alah dr tau prgnant smpai skng 13w da 🤣🤣🤣

normal je saya dah 33 week alhamdulillah takda morning sickness, syukur kita orang yg bertuah 🤣🤭🫶🏽

untung sis xde morning sickness.. xtahan mntah kluar dri dlm perut pahit tu,mcm mkn ubat muntah ubat 😅

Normal sis. Ada yg ada alahan seawal kehamilan & ada jugak yg langsung takde

normal. saya both pregnancy xde morning sickness sampai bersalin

morng sickness sye stat 8 mggu smpi 12 mggu..

normal.