Barut bertali atau tape yg bagus?

Masa ank pertama pakai barut bertali. Tak pnh pakai yg jenis lekat2 tu. Tp utk ank kedua ni nak try la yg jenis tape. Ok tak? Atau bertali lg ok? Mse bertali tak best tgk dia pakai baju. Bertimbul² kesan tali tu. Pastu bila angkat² baby barut tu jadi tergulung ke bahagian dada. Terpaksa tarik² setiap masa. Sampai malas nak pakaikan. Tp fikirkan dia nnti masuk angin. Pakaikn jgk. Ada suggest?#pregnancy #advicepls #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

bertali lgi better.. sbb yg lekat2 tu kdng takut bby bnyk gerak barut pon trgerak risau pelekat dia kne kulit bby nnti gatal2 pulak..bertape tu lgi senang trnaik barut tu ke dada..