Jarang cramp 8w

Masa 7w cramp tu selalu ada. Saya suka sebab rasa baby tu ada. Dah masuk 8w cramp jarang sangat. Morning sickness takde. Ok ke?

4 Balas

Cramp tu bukan tanda baby sihat atau baby gerak2 buatkan kita cramp. Itu hormon kita, kalau takde cramp bagus tu, calcium sis cukup tu dlm badan sis. Biasa yang cramp2 ni diorg cakap tak cukup calcium.

sama la. saya pon dah masuk 8 weeks takde cramp semua tu. loya2 dah kurang tp bab mkn tak berubah, setiap 2 jam lapar😅 cuma tambah sakit lain la, hidung asyik tersumbat dan mudah sakit kepala

ok je